Hírek

Nyitólap Hírek

Vásárlóink egyértelmű kérésére az Almás-Fahéjas joghurtok hivatalosan is visszakerültek a kínálatunkba. Az időzítés nem jöhetett volna jobbkor, hisz az őszi-téli ízvilág minden ünnepi asztalra felkerülhet. Elérhető 150 grammos rétegelt, és darabos kiszerelésben.

Bővebben

A festői szépségű balatoni Salföldön, szeptember első napjaiban megrendezett Jazz fesztiválról a Szenttamási Tej sem hiányozhatott. A Káli Fecske étterem és kulturális központ által biztosított helyszínen a Szenttamási Tej friss tejtermék kóstolóval készült és lehetőséget biztosított a termékek helyszíni megvásárlására is. Az esemény zenekedvelő látogatói és a Káli medencében túrázók is nagy örömmel frissültek fel […]

Bővebben

Augusztus végén, a Szenttamási Tej kiállítóként jelent meg az Élelmezés Vezetők Országos Szövetsége által szervezett debreceni konferencián. A konferencia a Svetits Intézetben került megrendezésre, ahol a szakhatóságok és kiállítók részéről elhangzott előadásokat követően a termékek kóstolására is sor került. A Szenttamási Tej a habart technológiával készült tejfölt, kefirt, a rétegelt és darabos gyümölcsjoghurtokat, valamint a natúr […]

Bővebben