Rólunk

Nyitólap Rólunk

A Törökszentmiklós közelében található Szenttamás-pusztát az Almásy család telepítette be a 18. században, ahová Almásy Imre gróf gyönyörű kastélyt építtetett. A kastély és versenylovairól ismert lovászata jelenleg a Törökszentmiklósi Mezőgazdasági Zrt. tulajdonában áll. A társaság saját tehenészetében 1994 óta tart Holstein-fríz típusú tejelő szarvasmarhákat. A szenttamási telephely szomszédságában található egy újonnan létesített, modern, de hagyományokra épülő tejüzem, amelynek termékeit Szenttamási tejtermékek néven lehet megismerni.

A Szenttamási projektünk célja, hogy a finom, békebeli ízek a legmagasabb minőségben térhessenek vissza az otthonokba. Ehhez elengedhetetlen, hogy az okos megoldásokon alapuló tehenészet zárt rendszeren keresztül, a lehető legrövidebb idő alatt juttatja el fő alapanyagunkat, a kiváló minőségű tejet a tejkomplexumba, ahol automatizált, korszerű feldolgozó berendezésekkel, emberi kéz érintése nélkül folyik a termelés. A 100 százalékban magyar tejtermékek fogyasztása a család minden egyes tagja számára ajánlott. A Tej Szakmaközi Szervezet és Terméktanács „Tejszív” logóval ruházta fel a gazdaságunkat, ami a kiváló minőségű, egészséges összetételű és 100% magyar gazdaságból származó tejtermékek egységes jelölése.

Gazdaságunk és jószágaink mindennapjai 24 órán keresztül követhetőek nyomon online, a felszerelt webkameráknak köszönhetően.

Rólunk
Rólunk