Augusztus végén, a Szenttamási Tej kiállítóként jelent meg az Élelmezés Vezetők Országos Szövetsége által szervezett debreceni konferencián. A konferencia a Svetits Intézetben került megrendezésre, ahol a szakhatóságok és kiállítók részéről elhangzott előadásokat követően a termékek kóstolására is sor került. A Szenttamási Tej a habart technológiával készült tejfölt, kefirt, a rétegelt és darabos gyümölcsjoghurtokat, valamint a natúr joghurtokat prezentálta a szakmai zsűrinek. Bemutatásra kerültek a kisebb kiszerelésű 120 grammos gyümölcsjoghurtok is, amik az üzemi konyhák kínálatába is könnyebben beilleszthetőek. Az egyik legnagyobb sikert a Szenttamási kakaó aratta, ami nemcsak gyermekek, de a felnőttek számára is tökéletes napindító ital. A konyhák vezetői elismerően nyilatkoztak a termékek minőségéről és kiemelték az igazi, békebeli ízek egyedülálló élményét.